Welkom bij de Drag Up Family! Iedereen met interesse in drag nodigen we uit een keer langs te komen, kennis te maken, te experimenteren met make-up, te dansen, op te treden of om ons aan te moedigen!
Het is niet altijd even makkelijk om te ontdekken wie je bent.Bij de Drag Up Family ontdekken we dit samen. We nodigen je uit om te zijn wie je bent, maar ook om te experimenteren wie je nog meer kan zijn.

Drag is daar de perfecte manier voor: je probeert het gewoon voor een avondje! Bij de Drag Up Familie maken we een omgeving waarin we dit samen ontdekken. Met mensen die wel vaker drag doen, of met anderen die dit ook eens willen uitproberen.
Dragcultuur beweegt zich vaak rondom ‘houses’. Dit zijn gekozen families waarin een dragparent jongere dragartiesten onder hun hoede neemt. Maybe Boozegeoisie, family en friends helpen je verder en verwelkomen je graag in de family!

Ben je nieuwsgierig hoe het eraan toe gaat bij een drag up?


Kom gerust een keer langs! Kijk in de agenda wanneer het volgende event is. 

Hieronder zie je hoe we tijdens The Way Beyond in het Van Abbemuseum allerlei materialen gebruikten om onze look samen te stellen. ︎ Je kan ook hier meer sfeerbeelden bekijken in een artikel van de Nieuwsredactie